خاموش کردن اعلان عضویت مخاطبان سیگنال در آیفون و اندروید

خاموش کردن اعلان عضویت مخاطبان سیگنال در آیفون و اندروید

خاموش کردن اعلان عضویت مخاطبان سیگنال

هنگامی که یکی از مخاطبان شما در سیگنال عضو می شود، پیامی به شما نشان داده می شود که فلان مخاطب شما نیز به برنامه Signal پیوسته است تا از این موضوع آگاه شوید. اگر میلی به دریافت نِویت یا نوتیفیکیشن های عضویت مخاطبان خود در برنامه سیگنال را ندارید می توانید آن را غیرفعال کنید. با ما همراه باشید تا روش غیرفعال کردن نوتیفیکیشن یا پیام عضویت مخاطبان را در برنامه Signal را در اندروید و آیفون به شما نشان دهیم.

چگونه می توانیم پیام اعلام عضویت مخاطبان را در برنامه Signal غیرفعال کنیم؟

برنامه سیگنال از شماره تلفن ها و آدرس های ایمیل ثبت شده شما برای رسیدن به مخاطبان بیشتر بهره می برد. هنگامی که مخاطب یکی از شماره تلفن های شما در سیگنال عضو شد شما نِویت یا نوتیفیکیشنی را در این مورد می توانید ببینید. توجه داشته باشید که نام نمایش داده در نِویت یا اعلان دریافتی از لیست مخاطبان ذخیره شده در گوشی شما گرفته می شود.

  1. برای رهایی از دست این پیام ها برنامه سیگنال را در گوشی آیفون یا اندروید خود باز کرده و عکس پروفایل (در صورت نداشتن عکس، حروف آغازین نام شما به جای عکس پروفایل نمایش داده می شود.) خود را بتپید (با انگشت آرام ضربه بزنید) تا وارد بخش تنظیمات شوید."<yoastmark
  2. اکنون گزینه Notifications یا اعلان را در لیست منوهای بخش تنظیمات بتپید.
    گزینه Notifications یا اعلان را در لیست منوهای بخش تنظیمات برنامه Signal
    گزینه Notifications یا اعلان را در لیست منوهای بخش تنظیمات برنامه Signal | خاموش کردن اعلان عضویت مخاطبان سیگنال
  3. پس از آن در زیر عنوان Events یا رخدادها، گوک (toggle – سوئیچ) روبروی گزینه Contact Joined Signal یا مخاطب به Signal پیوست را بتپید تا خاموش و غیر فعال شود.
    زینه Contact Joined Signal یا مخاطب به Signal پیوست
    زینه Contact Joined Signal یا مخاطب به Signal پیوست | خاموش کردن اعلان عضویت مخاطبان سیگنال

با انجام این گام ها، دیگر در صورت عضویت یک از مخاطبانی که در گوشی خود ذخیره دارید، نِویت یا اعلانی دریافت نخواهید کرد. البته اگر آیکون New Message یا مخاطبان تازه را بتپید می توانید فهرست کسانی را که به تازگی به سیگنال پیوسته اند ببینید.

چگونه جلوی باخبر شدن دیگران از عضویتمان در سیگنال را می توان بگیریم؟

متاسفانه در این باره شما نمی توانید کاری انجام دهید و سیگنال به محض عضویت شما در این برنامه مخاطبان شما را از عضویتتان در این پلتفرم آگاه می سازد و تنها راه مناسب در این زمینه برای شما استفاده از یک شماره تلفن دیگر می باشد زیرا این برنامه به گونه ای طراحی شده است که با شماره تلفن ها کار می کند و اگر دوست ندارید که پیام رسان انتخابی شما به شماره تلفن شما دسترسی داشته باشد بهتر است که دور برنامه Signal را خط بکشید.

howtogeek

منبع
howtogeek
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا