روش حذف کردن اکانت فیس بوک از طریق کامپیوتر
روش حذف کردن اکانت فیس بوک از طریق کامپیوتر
لینک پیشنهادی

در صورتی که به دنبال پاک کردن اکانت فیس بوک خود به همراه کلیه اطلاعات ذخیره شده در کاربری اکانت فیس بوک خود هستید با ما همراه باشید.

شاید برای شما پیش آمده است که به دلیل مسائل مختلف به دنبال پاک کردن اکانت فیس بوک خود هستید. در صورتی که آماده اید با دوستان خود در فیس بوک خداحافظی کنید با ما همراه باشید.

مطلب مرتبط :

چگونه اکانت فیس بوک را از طریق کامپیوتر پاک کنیم ؟

فیس بوک برای این منظور دو ویژگی را معرفی کرده است : غیر فعال کردن (deactivate)  و پاک کردن (delete)

غیر فعال کردن (deactivate) اکانت فیس بوک

بعد از باز کردن فیس بوک در مرورگر خود بر روی منوی باز شو موجود در سمت راست و بالای صفحه کلیک کرده و بعد از بر روی Settings (تنظیمات) کلیک کنید.

در صفحه تنظیمات (Settings) باز شده بر روی عنوان General موجود در سایدبار (نوار کناری) سمت چپ کلیک کنید.

سپس بر روی Edit عنوان Manage Account کلیک کنید.

غیر فعال کردن (deactivate) اکانت فیس بوک
غیر فعال کردن (deactivate) اکانت فیس بوک

به پایین صفحه اسکرول کنید و سپس بر روی Deactivate your account کلیک کنید.

غیر فعال کردن (deactivate) اکانت فیس بوک
غیر فعال کردن (deactivate) اکانت فیس بوک

“غیرفعال سازی” اکانت فیس بوک به معنی حذف اکانت فیس بوک نمی باشد. بدین معناست که دیگر از طریق اپلیکیشن اندروید و iOS به سایت یا حساب فیس بوک خود دسترسی نخواهید داشت و همچنین دوستانتان نمی توانند با شما تماس بگیرند و به بسیاری از خدماتی که فیس بوک ارائه می کند دسترسی نخواهید داشت.

که با این عمل غیرفعال سازی تنها اکانت فیس بوک شما غیر فعال می شود و در آینده می توانید آنرا فعال کنید.

پاک کردن (delete) اکانت فیس بوک

برای پاک کردن کامل اکانت فیس بوک از به facebook.com/help/delete_account بروید و سپس بر روی Delete Account کلیک کنید.

پاک کردن (delete) اکانت فیس بوک
پاک کردن (delete) اکانت فیس بوک

 در صورتی که کامنتی در پستی از دوستان و یا عکسی منتشر کرده باشید حتی پس از حذف اکانت به طور کامل پاک نمی شود و حتی ممکن است برخی از پست ها و تصاویر شما تا مدت 90 روز پس از حذف باقی بماند.

نکته: عملیات حذف اکانت فیس بوک بعد از درخواست شما به مدت 2 هفته (14 روز) به طور کامل تائید نمی شود و در صورتی که از حذف اکانت خود منصرف شده اید می توانید در مدت این 14 روز وارد حساب کاربری خود شوید.

ارسال نظر

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید