خروج از اکانت توییتر در همه دستگاه ها
خروج از اکانت توییتر در همه دستگاه ها
لینک پیشنهادی

خروج از اکانت توییتر در همه دستگاه ها

خروج از اکانت توییتر در همه دستگاه ها

اگر شما هم درباره دسترسی دیگران به اکانت توییتر (Twitter) خود نگران هستید و یا اینکه می خواهید از دسترسی نداشتن دستگاه های قدیمی خود به اکانت توییتر مطمئن شوید، می توانید به یکباره  با همه دستگاه های خود از اکانت توییتر خارج شده یا log out کنید. در این آموزش می خواهیم چگونگی log out و خروج یکباره از اکانت توییتر را در همه دستگاه ها به شما نشان دهیم، پس با ما همراه باشد.

قصد فروش دستگاه قدیمی می تواند یکی ازدلایلی باشد که شما بخواهید از حساب توییتر خود در همه دستگاه های log out کنید و یا اینکه اکانت مورد نظر شما یک اکانت شرکتی است و می خواهید از log out شدن همه کارمندان متصل به آن مئمئن شوید. در هر صورت خارج شدن از اکانت و حساب توییتر هر دلیلی که داشته باشد، باید بدانید که خارج شدن از حساب کاربری توییتر در همه دستگاه هایی که دارید، کار آسانی می باشد.

روش log out کردن از حساب Twitter در همه دستگاه هایی که داریم

فرایند انجام این کار چه در توییتر وب و چه در برنامه توییتر اندروید، آیفون و آیپد یکسان می باشد و شما می توانید، در هر پلتفرمی که هستید، گام های زیر را برای انجام کار دنبال نمائید:

  1. اگر شما در حال استفاده از نسخه وب Twitter هستید، می باید در منوی سمت چپ، گزینه More را کلیک کنید. این کار، گزینه های مورد نیاز را در توییتر به شما نشان خواهد داد.

    خروج از اکانت توییتر در همه دستگاه ها
    خروج از اکانت توییتر در همه دستگاه ها

اما اگر از اپلیکیشن Twitter موبایل استفاده می کنید، می باید منوی همبرگری یا 3 خطی بالای برنامه را که در سمت چپ یا راست بالای برنامه قرار گرفته، بتپید و یا اینکه لبه سمت چپ اِسپَر (screen – صفحه) را به سمت راست سوئیپ کنید.

  1. از اینجا به بعد همه گام ها در توییتر وب و توییتر موبایل یکسان می شود. پس در فهرست پیش روی، Settings And Privacy را بتپید یا بکلیکید.

    منوی Settings And Privacy یا تنظیمات و حریم خصوصی در توییتر
    منوی Settings And Privacy یا تنظیمات و حریم خصوصی در توییتر
  2. سپس در بخش تنظیمات، گزینه Account را انتخاب کنید.گزینه Account
  3. برگه را به پایین پیموده و در زیر بخش Data And Permissions، گزینه Apps And Sessions را تپیده یا کلیک کنید.

    گزینه Apps And Sessions
    گزینه Apps And Sessions
  4. در زیر عنوان Session، لیست و فهرست دستگاه هایی را که به اکانت شما دسترسی دارند، نمایش داده می شود. اکنون برای log out یا برون شدن از همه دستگاه ها، Log Out All Other Sessions را تپیده یا بکلیکید.

    انتخاب Log Out All Other Sessions در تنظیمات توییتر
    انتخاب Log Out All Other Sessions در تنظیمات توییتر
  5. سپس در پنل نمایان شده، جهت تائید خروج، دکمه Log Out را تپیده یا کلیک کنید.

    دکمه Log Out و تائید خروج از حساب توییتر در همه دستگاه ها
    دکمه Log Out و تائید خروج از حساب توییتر در همه دستگاه ها

به همین سادگی و با انجام گام های بالا، دیگر هیچ دستگاهی به اکانت توییتر شما دسترسی نخواهد داشت و درصورت نیاز می توانید با خیالی آسوده دستگاه خود را به فروش برسانید.

ارسال نظر

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید