اندروید

فعال کردن حالت تمام صفحه در اندروید با PhotoSafe

به این آموزش امتیاز دهید
[کل: 7 میانگین: 3.4]

فعال کردن حالت تمام صفحه در اندروید با استفاده از برنامه PhotoSafe Fullscreen Immersive

حالت همه جانبه یا Immersive Mode در گوشی های اندروید با نام  full screen mode یا حالت تمام صفحه یا حالت پُر اِسپَر نیز شناخته می شود. هنگامی که از برنامه های مشخصی استفاده می کنید، این حالت در گوشی اندروید، نوار وضعیت یا ناوبری را پنهان می کند. در این آموزش روش فعال کردن حالت تمام صفحه در اندروید را به شما نشان می‌دهیم، پس با روشتک همراه باشید.

حالت همه جانبه یا Immersive Mode در Android تنها در برنامه های مشخصی بصورت پیش فرض فعال می باشد، اما روش هایی هست که می توانید بدون root کردن دستگاه خود ، حالت تمام صفحه یا پُر اِسپَر را در دستگاه خود فعال یا غیرفعال کنید. شوربختانه ، یک محدودیت عمده در این میان پیش روی شما خواهد بود و آن این است که شما نمی توانید حالت Immersive را برای برنامه هایی که به طور پیش فرض از آن استفاده می کنند غیرفعال کنید.

Immersive Mode یا حالت همه جانبه چیست؟

این حالت تجربه ای تمام صفحه یا پُر اِسپَر در دستگاه های اندروید است که نوارهای وضعیت و پیمایش را پنهان می کند. نوار وضعیت، زمان ، اعلان ها و سایر اطلاعات مهم را در بالای نمایشگر نشان می دهد. برخی از دستگاه های Android همچنین دارای نوار پیمایش در پایین نمایشگر هستند که دکمه های Back ، Home  و Multitasking را در خود جای داده است. برای این ویژگی ها هنگامی که حالت Immersive Mode را فعال کرده اید می باید لبه پایین نمایشگر را بالا کشیده و یا لبه بالای آن را پایین بکشید.

مزایا و معایب Immersive Mode

از جمله مزایای Immersive Mode یا حالت همه جانبه این است که می توانید بخش های بیشتری از نمای برنامه را ببینید. اما از جمله معایب آن این است که شاید در هنگام فعال بودن،  اعلان های مهم را از دست بدهید ، گذر زمان را فراموش کنید و یا مقدار شارژ باتری خود را ندانید تا اینکه ناگاه گوشی یا تبلت شما خاموش شود. هنگامی که نمایشگر را برای دیدن نوار وضعیت  پایین می کشید شاید به طور تصادفی آیکون برنامه های دیگر را بتپید و در نتیجه با پر شدن رم یا موارد دیگر، گیم شما دچار مشکل شود. در برخی از دستگاه ها ، حالت Immersive Mode  می تواند باعث ایجاد تعارض با کیبورد on-screen شود ، به همین دلیل بسیاری از توسعه دهندگان از این انتخاب در طراحی برنامه خودداری می کنند.

روش پنهان کردن نوار وضعیت در برنامه های اندروید

برنامه های کمی هستند که به شما این امکان را می دهند تا از حالت Immersive Mode یا حالت تمام صفحه اندروید استفاده کنید. یک گزینه رایگان برای این کار برنامه  Fullscreen Immersive PhotoSafe است.

نسخه رایگان این برنامه کمی باگ دارد. برای نمونه ، پنهان کردن نوار ناوبری ممکن است شما را در استفاده از کیبورد on-screen دچار مشکل کند. البته در همه برنامه ها با چنین مشکلی برخورد نمی کنید، اما در هر روی می توانید برای جلوگیری از این مشکل، از نسخه پولی بهره ببرید.

  1. نخست برنامه PhotoSafe Fullscreen Immersive را از Play Store دانلود و نصب کنید. برنامه های پولی دیگری همانند Immersive Mode Manager را نیز می توانید از فروشگاه گوگل دانلود کنید.
  2. پس از باز کردن برنامه دکمه I Agree را بتپید.
  3. سپس در بالا-راست برنامه، گوکه (toggle – سوئیچ) Off را بتپید تا تبدیل به On شده و فعال شود.
    فعال کردن حالت تمام صفحه در اندروید با PhotoSafe Fullscreen Immersive
    فعال کردن حالت تمام صفحه در اندروید با PhotoSafe Fullscreen Immersive
  4. پس از آن Grant را تَپ کنید.
  5. چِفت یا سوئیچ Allow Permission را بزنید و سپس back را تَپ کنید.
  6. اکنون در زیر بخش Select a mode from the following list، یکی از گزینه های زیر را برگزینید:
  • Hide Nothing
  • Hide Navigation Bar
  • Hide Navigation and Status Bar
روش پنهان کردن نوار وضعیت در برنامه های اندروید
روش پنهان کردن نوار وضعیت در برنامه های اندروید

روش روشن یا خاموش کردن Immersive Mode برای برنامه های خاص

شما می توانید حالت تمام صفحه اندروید را برای برنامه های اختصاصی فعال کنید. فراموش نکنید که در برنامه هایی که حالت همه جانبه یا Immersive Mode بصورت پیش فرض فعال است نمی توانید آن را با استفاده از این برنامه غیرفعال کنید.

  1. برنامه PhotoSafe Fullscreen Immersive را باز کنید و پس از آن Usage Access را تَپ کنید.
  2. Grant را بتپید.
  3. سپس Full Screen Immersive Mode را تَپ کنید.
    روش روشن یا خاموش کردن Immersive Mode برای برنامه های خاص
    روش روشن یا خاموش کردن Immersive Mode برای برنامه های خاص
  4. اکنون Allow usage tracking را بتپید و پس از آن back را دو بار بتپید.
  5. همه برنامه ها در پایین این برنامه نمایان می شوند. برای جستجوی برنامه دلخواه خود ذره بین یا magnifying glass را تَپ کنید.
  6. نام برنامه را وارد کنید. اگر از ورژن رایگان برنامه استفاده می کنید؛ شاید می باید Hide Nothing را در بالای برنامه برای نمایان شدن کیبورد، تَپ کنید.
    فعال کردن حالت تمام صفحه در اندروید
    فعال کردن حالت تمام صفحه در اندروید
  7. برای تنظیم نمایش می توانید از روش زیر بهره ببرید.
  • با یک بار تپیدن آیکون برنامه، نوارهای وضعیت و ناوبری نمایش داده می شود.
  • اگر یک بار دیگر آن را تَپ کنید،تنها نوار وضعیت نمایش داده می شود.
  • اگر یک بار دیگر آن را تَپ کنید، هر دو نوار وضعیت و ناوبری پنهان می شوند.
  • برای بازگشت به تنظیمات پیش فرض می توانید یک بار دیگر آیکون برنامه را بتپید.
روش روشن یا خاموش کردن Immersive Mode برای برنامه های خاص
روش روشن یا خاموش کردن Immersive Mode برای برنامه های خاص

vala

وبسایت آموزشی روشتک در زمینه فناوری های نوین در پایان تابستان سال 2017 میلادی توسط علی عباسی دانشجوی رشته اینترنت و شبکه های گسترده بنیان گذاشته شد که در آغاز برای او تا اندازه ای این کار جنبه سرگرمی داشت، اما رفته رفته و با کار پیوسته، این وبسایت هم اکنون رویه ای جدی تر از پیش به خود گرفته است تا در زمینه آموزش و فناوری های نوین همراهی خوب برای شما باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

-- بارگیری کد امنیتی --

دکمه بازگشت به بالا