how toWhatsAppاندروید

روش دیلیت اکانت واتساپ اندروید تنها با انجام چند گام ساده و آسان

دیلیت اکانت واتساپ اندروید با انجام چند گام ساده

دیلیت اکانت واتساپ اندروید

اگر دیگر نمی خواهید از واتساپ استفاده کنید و یا اینکه داده های واتساپ شما با مشکل روبرو شده اند، می توانید می توانید با دلیلیت اکانت واتساپ، این مشکل را از پیش پای خود بردارید.

البته دیلیت اکانت واتساپ تصمیمی است که نباید آن را ساده در نظر گرفت، زیرا انجام این کار باعث پاک شدن دائمی همه داده های شما می شود. حتی اگر در آینده اقدام به فعال سازی دوبار اکنت خود کنید ، داده های حذف شده شما از میان رفته و دیگر نمی توانید آنها را بازگردانید.

با این حال اگر می خواهید که اکانت واتساپ خود را پاک کنید، بهتر است بدانید که انجام این کار یک فرآیند نسبتاً آسان است و برای انجام دادنش تنها به چند دقیقه زمان نیاز خواهید داشت. در این نوشتار می خواهیم روش حذف اکانت واتساپ را به شما نشان دهیم پس با ما همراه باشید.

چگونگی دیلیت اکانت واتساپ

برای انجام این کار می توانید گام های زیر را دنبال نمایید:

  1. در گوشی اندروید خود برنامه WhatsApp را باز کنید.
  2. پس از آن بسته به زبان گوشی خود، در بالا-راست یا بالا-چپ برنامه، منوی 3 نقطه ای را بتپید.
  3. در فهرست باز شده گزینه Settings یا تنظیمات را انتخاب کنید.
  4. گزینه Account یا حساب کاربری را بتپید.
    روش دیلیت اکانت واتساپ اندروید تنها با انجام چند گام ساده و آسان
    روش دیلیت اکانت واتساپ اندروید تنها با انجام چند گام ساده و آسان
  5. پس از آن گزینه Delete my account یا حذف حساب من را بتپید.
  6. Phone number یا همان شماره تلفن خود را وارد نمایید.
  7. پس از آن دکمه قرمز Delete my account یا حذف حساب من را بتپید.
    چگونگی دیلیت اکانت واتساپ
    چگونگی دیلیت اکانت واتساپ
  8. اکنون واتساپ ذلیل حذف اکانت را از شما می پرسید، پس دلیل خود را در میان گزینه ها انتخاب کنید.
  9. سپس Delete my account یا حذف حساب من را بتپید.
  10. برای بار آخر نیز Delete my account یا حذف حساب من را بتپید.
    Delete my account یا حذف حساب من در واتساپ
    Delete my account یا حذف حساب من در واتساپ

جالب اینجاست که با وجود آسان بودن فرایند دیلیت اکانت واتساپ، این برنامه چند بار از شما می خواهد که تصمیم خود را تایید کنید. حتی گزینه حذف موقت را نیز در اختیا شما قرار می دهد. با اینکه این تایید ها شاید برای شما چندان جالب نباشد و حتی آزارنده باشد، ولی با این حال، به شما یاداوری می کنید که در حال انجاک کار بسیار مهمی هستید. پس از تپیدن دکمه Delete my account یا حذف حساب من در پایان، اکانت شما به همراه همه داده های آن برای همیشه از میان می روند. اگر زمانی دوباره خواستید تا به واتساپ باز گردید، می باید، آن را از نو آغاز کنید و برای خود یک اکانت تازه بسازید.

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن