غیرفعال کردن Shared With You در آیفون و آیپد

غیرفعال کردن Shared With You در آیفون و آیپد

یکپارچگی نرم افزار و برنامه ها معمولاً چیز خوبی است ، اما گاهی اوقات آزاردهنده می شود. ویژگی iPhone’s Shared with You برای برنامه هایی مانند Messages ، Safari و Photos نیز نمی تواند از این موضوع مستثنی باشد. در این آموزش می خواهیم روش غیرفعال کردن Shared With You در آیفون و آیپد را به شما نشان دهیم پس با ما همراه باشید.

غیرفعال کردن Shared With You در آیفون و آیپد

با آغاز به کار iOS 15 و iPadOS 15 ، اپل گام هایی را برای یکپارچه سازی iMessage با برنامه های دیگر مانند Photos ، Music ، TV و Safari برداشته است. همه این برنامه ها دارای بخش تازه اشتراک گذاری با شما یا  Shared with You هستند که می توان پیوندها و محتوا ها را در iMessage به اشتراک گذاشت.

برای نمونه اگر شخصی پیوندی به مقاله ای را به اشتراک بگذارد ، هنگامی که صفحه Safari را باز می کنید ، آن را خواهید دید.

جالب اینکه پس از بازکردن پیوند باز هم می توانید آن را ببینید پس اگر از این ویژگی ناراحت هستید ، می توانید این ویژگی را به طور کلی یا برای یک برنامه خاص غیرفعال کنید.

چگونه ویژگی اشتراک گذاری شده با شما را خاموش کنیم؟

  1. نخست با تپیدن (با انگشت ضربه زدن) آیکون چرخ دنده وارد بخش Settings یا تنظیمات شوید.
    غیرفعال کردن Shared With You در آیفون و آیپد
  2. سپس به بخش Messages بروید.
    بخش Messages
  3. پس از آن بخش Shared With You را برگزینید.
    Shared With You
    Shared With You
  4. اگر می خواهید این ویژگی را یکسره غیرفعال کنید ویژگی Automatic Sharing را غیرفعال کنید.
    ویژگی Automatic Sharing
    ویژگی Automatic Sharing
  5. برای غیرفعال نمودن این ویژگی می توانید آنها را تکی غیرفعال کنید. برای نمونه در تصویر زیر می توانید هر یک از آیتم های Music، TV، Safari یا Photos را جداگانه غیرفعال کنید.
    آیتم های Music، TV، Safari یا Photos
    آیتم های Music، TV، Safari یا Photos

اکنون اگر برنامه مشخصی را که ویژگی را در آن غیرفعال کرده اید باز کنید، دیگر اثری از Shared With You نمی بینید. برای فعال نمودن دوباره این بخش دوباره به مسیر Settings > Messages > Shared With You رفته و Automatic Sharing را فعال کنید یا برنامه ای را که جداگانه غیرفعال نمودید دوباره فعال کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا